ANTI DIEFSTAL RUGZAK ONLINE SHOPPEN BIJ TIGERNU.NL

Een anti diefstal rugzak is erg belangrijk anno 2021. Dagelijks lopen er meer dan een half miljoen zakkenrollers door Europa op zoek naar waardevolle goederen. Vaak zijn ze uit op je dure telefoon, laptop of zonnebril. Met een anti diefstal rugzak geef je zakkenrollers geen enkelen kans. Leuk om te weten is dat al onze anti diefstal rugzakken zijn voorzien van een laptop vak met cijferslot.

De Anti Diefstal rugzakken van Tigernu

Tigernu is de voorloper als het gaat om anti diefstal rugzakken. De rugzakken uit onze collectie zijn allemaal anti diefstal en voorzien van de nieuwste eigenschappen. De designer van Tigernu vond dat er een rugzak op de markt moest komen waarbij reizigers zich veilig en comfortabel moesten voelen. Aangezien er wereldwijd, dagelijks meer als 400.000 incidenten plaatsen vinden met zakkenrollers is het belangrijk dat de rugzak zo ontworpen wordt, dat het onmogelijk word om deze te openen. Wij van Tigernu hebben hier meerdere oplossingen voor gevonden welke u hieronder kunt lezen.

Wat maakt Tigernu rugzakken anti diefstal?

De rugzakken van Tigernu hebben verschillende eigenschappen om ervoor te zorgen dat je rugzak geheel anti diefstal is. Onze laptop rugzakken zijn voorzien van verborgen vakken, ritsen, kabels, sloten en snijbestendig materiaal. Hierbij kun je denken aan vakken die grenzen tegen het rug gedeelte waardoor deze tijdens het dragen niet open te maken zijn. Ook worden al onze rugzakken geleverd met een GRATIS cijferslot. Het materiaal waaruit de Tigernu rugzakken vervaardigd zijn is snijbestendig, hierdoor is het onmogelijk om de rugzak open te snijden. Aangezien iedereen de rugzak voor een ander doel gebruikt, hebben wij voor iedereen de ideale rugzak met de juiste eigenschappen. Wij hebben rugzakken welke geschikt zijn voor laptops tot en met 15,6 inch en rugzakken welke geschikt zijn voor laptops tot 17 inch. Indien je een 15,6 inch laptop hebt kun je er ook voor kiezen om een 17 inch laptop rugzak aan te schaffen.

Wat maakt Tigernu rugzakken speciaal?

Buiten het feit dat Tigernu laptop rugzakken anti diefstal zijn, zijn de rugzakken ook comfortabel, spat waterdicht en voorzien van vele eigenschappen. Zo hebben bijna al onze rugzakken standaard een USB aansluiting waardoor je tijdens het reizen je mobiele telefoon, tablet of laptop veilig kunt opladen. Een aantal andere opties die onze rugzakken bieden zijn: reflecterende strepen, uitvouwbare vakken, RFID vakken, trolley bevestiging, laptop vak, anti diefstal kabels, gewatteerde schouderbanden en nog veel meer..

Anti diefstal rugzak dames

De meeste dames vinden het belangrijk dat hun spullen veilig opgeborgen zitten maar willen ook dat de rugzak er leuk uitziet. De anti diefstal rugzak dames moet immers wel matchen met je outfit. De meeste rugzakken van Tigernu zijn unisex echter zijn er ook bepaalde modellen gericht op dames. Deze rugzakken zijn net iets kleiner, ronder, lichter qua gewicht of hebben een vrouwelijke kleuren. Dit neemt niet weg dat deze rugzakken net zo veilig zijn als de andere varianten.

Anti diefstal rugzak heren

Ben je op zoek naar een zakelijk, stevige, georganiseerde en comfortabele rugzak die jarenlang meegaat? Dan zijn de anti diefstal rugzakken voor heren echt iets voor jou. Met de anti diefstal rugzakken van Tigernu kom je nooit voor onverwachte situaties te staan. De rugzakken zijn ideaal voor dagelijks gebruik en zijn standaard voorzien van een usb aansluiting, cijferslot, geheim achter vak en laptop vak. Verder heeft elke model nog een aantal handige eigenschappen die staan uitgelegd in de product tekst.