Anti diefstal rugzak kopen?

Op zoek naar een anti diefstal rugzak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Anti diefstal rugzakken zijn niet zomaar rugzakken. Tigernu staat met stipt op nummer 1 als het gaat om kwalitatieve anti diefstal rugzakken.

Wanneer je regelmatig met je rugzak onderweg bent is het belangrijk dat je rugzak goed beschermt is. Steeds vaker worden mensen slachtoffer van zakkenrollers. Tigernu heeft hiervoor de oplossing: Een anti diefstal rugzak. Onze anti diefstal rugzakken zijn zo ontworpen dat het voor dieven moeilijk is om de rugzak open te maken en uw spullen te stelen. Onze rugtassen bezitten allerlei veilige eigenschappen die het voor dieven onaantrekkelijk maken om iets uit je rugzak te stelen. Denk hierbij aan ritssluitingen die vanaf de buiten niet zichtbaar zijn, geheime vakken, een cijferslot om de rugzak op slot te zetten en snijbestendig materiaal.

Veilige anti diefstal rugzakken

Een anti diefstal rugzak is ten zeerste aan te raden als u regelmatig reist met waardevolle spullen. Niemand verwacht slachtoffer te worden van zakkenrollers tot het te laat is. U moet er natuurlijk niet aan denken om in een vreemd land te zijn zonder telefoon, laptop of paspoort. Om dit tegen te gaan kunt u het beste een anti diefstal rugzak aanschaffen.

Voordelen van een anti diefstal rugzak

Waarom zou u kiezen voor een anti diefstal rugzak van Tigernu in plaats van een normale rugzak? Tigernu is sinds 2005 gespecialiseerd in het maken van anti diefstal laptop rugzakken. Onze rugzakken zijn voorzien van verschillende eigenschappen. Hierbij kunt u denken aan: Onzichtbare ritsen, geheime vakken, dubbele ritsen, snijbestendig materiaal en een gratis cijferslot.

De onzichtbare rits maakt het voor een zakkenroller een stuk moeilijk om de opening te vinden. Onder de stof aan de buitenkant zit een laag van 0,7 millimeter waar onmogelijk doorheen gesneden kan worden. Door middel van een dubbele rits voelt u direct wanneer er iemand aan uw rugzak zit. Ook zorgt deze rits ervoor dat de rits veel langer meegaat als bij de normale rugzakken. Een voorbeeld van een geheim vak is een vak een de achterkant van de rugzak. Dit vak is verstopt tussen het ademend schuim aan de achterkant en onmogelijk open te maken tijdens het dragen. Verder zijn de waterdichte anti diefstal rugzakken van Tigernu voorzien van een USB-poort om uw telefoon op laden tijdens het reizen.

B2B Klanten

Heeft u een bedrijf, school of instelling en u wilt graag anti diefstal rugzakken in grotere aantallen bij ons bestellen? Aarzel niet en neem contact op met ons rugzakken team. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij hebben voor iedereen een passende rugzak.

Twijfel je of weet je niet welke anti diefstal rugzak bij u past? Neem dan contact op via contact@tigernu.nl

Ga naar de bovenkant