Heb jij ook hulp nodig bij het zoeken van een laptop rugzak? Laptop rugzakken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Aangezien we tegenwoordig steeds meer gebruik maken van onze laptop is een functionele laptop rugzak ook belangrijk. Iedereen gebruik zijn of haar laptop rugzak voor andere doeleinden. De één gebruikt de laptop rugzak voor een stedentrip terwijl iemand anders er dagelijks meer naar school of werkt reist.

Een laptoprugzak, het woord zegt het al. Je bent op zoek naar een rugzak welke geschikt is om je laptop mee te nemen. Een aantal vragen die je jezelf kan stellen zijn:

  • Voor welk doel ga ik de laptop rugzak gebruiken?
  • Waar moet mijn laptop rugzak aan voldoen?

Hieronder leggen we al deze vragen uit. Voordat wij dit doen willen wij iedereen adviseren om een laptop rugzak te kiezen die minimaal anti diefstal en regenbestendig is. Aangezien een laptop vaak prijzig is er en er veel persoonlijke gegevens op staan is het belangrijk dat er verder niemand bij kan. Ook is het een must dat de laptop rugzak regenbestendig is zodat er geen vocht in u laptop komt.

Voor welk doel ga ik de laptop rugzak gebruiken?

Het is belangrijk om te weten waar je de laptop rugzak voor wilt gaan gebruiken. Met deze informatie kan je voor jezelf noteren waar de rugzak aan moet voldoen. We zullen hieronder 2 verschillende situaties schetsen.

Voorbeeld 1:
Iemand die bijvoorbeeld veel in het openbaar vervoer zit en onderweg is naar het werk kan het best kiezen voor een anti diefstal laptop rugzak welke bestendig is tegen regen. Ook zal er voldoende ruimte in moeten zitten voor u persoonlijke spullen, lunchpakket, laptop en agenda. Een andere handige optie voor deze situatie is een ingebouwde USB poort. Mocht u telefoon, laptop of tablet onderweg uitvallen kunt u deze tijdens het reizen opladen.

Maar waarom een anti diefstal rugzak welke bestendig is tegen de regen? Aangezien de meeste pogingen tot zakkenrollen gebeuren in het openbaar vervoer is het handig dat de rugzak anti diefstal is. Hierover leest u meer in de volgende blog ’’ Waarom zou u kiezen voor een Anti diefstal rugzak ’’. Ook wilt u niet dat tijdens het reizen de laptop nat word. Daarom is het belangrijk om ten alle tijden een rugzak te kiezen die water bestendig is.

Hieronder een aantal rugzakken die perfect zijn voor mensen die met hun laptop dagelijks reizen met het openbaar vervoer naar het werk.

  • Tigernu Security (Waterdicht, USB aansluiting, anti diefstal, lichtgewicht, laptopvak, cijferslot )
  • Tigernu Guard (Waterdicht, USB aansluiting, anti diefstal, cijferslot, laptopvak, cijferslot

Voorbeeld 2:
Een ander voorbeeld is iemand die op zakenreis of stedentrip gaat met het vliegtuig. De rugzak moet ruim genoeg zijn om kleding voor 1 of 2 dagen mee te nemen. Een andere optie die ook handig is, is dat de laptop rugzak voorzien moet zijn van een trolley riem zodat deze aan de reiskoffer bevestigd kan worden. Ook raden wij een anti diefstal laptopvak aan. Zoals u weet zijn er op drukke plekken altijd zakkenrollers aanwezig die het voorzien hebben op u waardevolle spullen.

Hieronder 2 rugzakken die ideaal zijn voor mensen die met hun laptop op steden trip of zakenreis gaan:

  • Tigernu Traveler II ( Waterdicht, anti diefstal laptop vak, voldoende ruimte, waterbestendig, opent 180 graden, trolley riem )
  • Tigernu Guard II ( Waterdicht, anti diefstal laptopvak, voldoende ruimte, waterdicht, trolley riem )

Onderstaand een video van hoe de Tigernu Traveler werkt:

Waar moet mijn laptop rugzak aan voldoen?

Hierboven hebben wij al een aantal voorbeelden gegeven van opties waar een rugzak in welke situatie aan moet voldoen. Wij van Tigernu hebben voor iedereen een perfect rugzak. Standaard zijn de meeste van onze rugzakken al uitgerust met anti diefstal opties, een usb poort, regen en snijbestendig materiaal. Echter zijn er nog veel meer opties.

Lees in de beschrijving welke opties de rugzak precies heeft of stuur ons een mail met waar u ideale rugzak aan moet voldoen: contact@tigernu.nl