LAPTOP RUGZAK ONLINE SHOPPEN BIJ TIGERNU.NL

Een laptop rugzak word steeds belangrijker in een digitale wereld. Steeds meer mensen werken een aantal dagen op de zaak en een aantal dagen thuis. Aangezien laptops niet goedkoop zijn is een stevige laptop rugtas een must. De rugzakken van Tigernu zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en geschikt voor jarenlang gebruik. Onderaan de pagina lees je meer informatie over de laptop rugzakken van Tigernu.

Laptop rugzak kopen?

Wilt u een laptop rugtas kopen? Dan bent u bij Tigernu aan het juiste adres. Onze laptop rugtassen zijn niet zomaar laptop rugzakken. Tigernu staat met stipt op nummer 1 als het gaat om kwalitatieve laptop rugtassen. Zo zijn al onze rugtassen voorzien van anti diefstal opties en zitten ze vol met de nieuwste gadgets. Hierbij kun je denken aan rugzakken met USB aansluitingen tot aan rugzakken welke voorzien zijn van een kabel waarmee je je tas kunt vastzetten.

Rugzak met laptop vak

Alle Tigernu laptop rugzakken zijn voorzien van een anti diefstal laptop vak. Wat houd dit in? Al onze laptop vakken zijn geplaatst op strategische plekken zodat zakkenrollers er niet bij kunnen of deze zelfs niet kunnen zien. Zo hebben wij bij bepaalde rugzakken het laptopvak aan de achterkant van de tas geplaatst zodat deze tijdens het dragen tegen de rug grenst. Ook is het laptop vak gemaakt van snijbestendig materiaal zodat een dief deze met een mes niet open kan snijden. Het materiaal van het laptopvak is gemaakt van oxford materiaal waardoor de laptop makkelijk tegen een schok of val kan.

Laptop rugtas gewicht en draagcomfort?

Het meedragen van een rugzak brengt gewicht met zich mee. Hoe groter de laptop hoe meer gewicht. Hier heeft Tigernu wat op bedachten. Al onze laptop rugtassen zijn voorzien van een gewatteerd schuim in de schouderbanden. Dit heeft als voordeel dat er veel minder druk op de schouders komt te staan en waardoor de rugzak een stuk lichter aanvoelt. Ook zijn de schouderriemen verstelbaar zodat iedereen de juiste afmeting in kan stellen.

Zakelijke laptop rugtas

Een zakelijke anti diefstal rugzak is overzichtelijk en functioneel. Zo heeft een zakelijke rugzak voor al je spullen een apart vak. Hierbij te denken aan je laptop, documenten, agenda en pennen. Onze zakelijke rugzakken zijn niet alleen heel functioneel maar er is ook rekening gehouden met het design. Zo hebben onze rugzakken allemaal een professionele en nette uitstraling.

Afmetingen rugzak

Zoals de naam als zegt heeft elke rugzak heeft een apart laptop vak. De meeste van onze rugzakken zijn geschikt voor laptops tot en met 15,6 inch. Ook bieden wij ook laptop rugzakken aan tot een grote van 17’ inch. In de titel lees je voor welke laptop afmeting de rugzak geschikt is. Heb je een 15,6 inch laptop dan kan je er ook voor kiezen om een 17 inch laptop aan te schaffen.

Twijfel je of weet je niet welke afmeting je laptop is? Neem dan contact op via contact@tigernu.nl