Advies

Onze selectie mooiste rugzakken voor heren

mooiste rugzakken voor heren

Onze selectie mooiste rugzakken voor heren

Bij Tigernu hebben we de mooiste rugzakken voor heren met verschillende eigenschappen. Door deze verschillende eigenschappen is er altijd wel een rugzak die bij jou past. Elke rugzak heeft een aantal opties die de rugzak uniek maakt. Denk bijvoorbeeld aan reflectie strepen, verborgen vakken, pasjeshouders en een aansluiting voor oordopjes. Veiligheid hebben wij erg hoog zitten en daarom hebben wij alleen maar anti diefstal rugzakken in het systeem. Wil je meer over anti diefstal rugzakken weten dan verwijs ik je door naar deze pagina. Ook zijn onze rugtassen spatwaterdicht!

Op zoek naar de mooiste rugzak voor heren? Dit is de top 3!

Er zijn veel verschillende mooie rugzakken voor heren online te vinden en dat maakt de keuze soms een stuk uitdagender. Om jou op weg te helpen om de mooiste rugzak voor heren te vinden hebben we hier een top 3 voor je samengesteld. En als extra hebben we onze favoriete heren rugtas met USB oplader voor je!

⦁ De Tigernu Business II laptop rugzak

De Tigernu Business II  anti diefstal met laptopvak en een USB is de perfecte rugzak. Er past een laptop tot en met 17 inch in. De rugtas heeft een modern en zakelijk design en is ideaal om dagelijks al je spullen in mee te nemen. De rugzak is geschikt voor dagelijks gebruik, een weekendje weg, voor school en voor naar het werk. Dankzij de anti diefstal eigenschappen blijven al je spullen veilig in deze praktische tas.

mooiste rugzakken voor heren

 

⦁ De Tigernu Allround laptop rugzak

De Tigernu Allround laptop rugzak tot en met 15.6 inch geeft je overal een veilig gevoel dankzij de anti diefstal functies. De rugzak is gemaakt van snijbestendig materiaal en is voorzien van verborgen vakken. Hierdoor is het voor zakkenrollers onmogelijk om waardevolle eigendommen uit de tas te stelen. Er zit ook een geheim achtervak in waar je waardevolle bezittingen kunt opslaan. Zelfs wanneer je de rugtas niet draagt is dit vak niet te zien.

mooiste rugzakken voor heren

Onze favoriete heren rugtas met USB oplader

De Tigernu Daily 15,6 inch laptop rugzak

We hebben meerdere favorieten in ons assortiment als we het zelf mogen zeggen, maar de Daily laptop rugzak met een laptopvak tot 15,6 inch is toch wel onze favoriete heren rugtas. Het is een perfecte rugzak voor dagelijks gebruik en waar je tegelijk alle spullen in kwijt kan. De rugzak is voorzien van een USB poort, pasjeshouder, brillenhouder en meerdere geheime anti diefstal vakken. Het betreft een modern en zakelijk design die ideaal is voor werk, school en weekenden weg.

Dit zijn de voordelen van deze Tigernu Daily:
⦁ anti diefstal functies
⦁ gewatteerd laptopvak
usb oplaadpoort
⦁ snijbestendig
⦁ spatwaterdicht
⦁ geheim achtervak
⦁ gratis cijferslot

mooiste rugzakken voor heren

Wil je meer lezen over onze rugzakken? Ga dan hier terug naar ons blog!