Bij Tigernu.nl hebben we een breed assortiment aan laptop rugzakken, schoudertassen en accessoires. Onze producten zijn uitgerust met handige functies, zoals verborgen ritsen, cijfersloten, RFID-blokkerende vakken, USB-poorten en snijbestendig materiaal, wat ideaal is voor veilig reizen en dagelijks gebruik​. Onze rugzakken en tassen zijn geschikt voor diverse settings, zoals werk, school, of vakanties. We bieden klantenservice van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je gemakkelijk alle informatie kunt vinden die je nodig hebt. Neem gerust contact met ons op voor advies over zakelijke bestellingen.

Zakelijk bestellen bij Tigernu.nl

Ben je op zoek naar een aantrekkelijk relatiegeschenk of wil je jouw medewerkers blij maken met stijlvolle en functionele tassen? Bij Tigernu.nl kun je zakelijke bestellingen plaatsen voor laptoprugzakken, laptoptassen, schoudertassen, regenhoezen, paraplu’s, en portemonnees. We bieden de mogelijkheid om grote aantallen te bestellen en volledig te personaliseren. Met onze expertise in anti-diefstal rugzakken en hoogwaardige tassen, kun je erop vertrouwen dat wij voor elke zakelijke situatie een passend product hebben​.

Bestellingen van 5 rugzakken of meer

Ben je op zoek naar zakelijke laptoptassen voor je werknemers? Een relatiegeschenk voor je zakenpartners? Een leuk cadeau voor in een kerstpakket? Tigernu biedt jou als zakelijke klant een uitgebreid assortiment aan verschillende anti-diefstal laptoptassen. Wij van Tigernu denken graag met je mee en bieden bij afname van meerdere rugzakken altijd een passend voorstel. Neem contact met ons op via info@tigernu.nl

Relatiegeschenken

Bij Tigernu.nl kun je terecht voor stijlvolle en praktische relatiegeschenken. Of je nu kiest voor personalisatie of niet, wij bieden producten in grote aantallen aan die ideaal zijn als geschenk voor klanten en medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een luxueuze leren portemonnee, een elegante laptoprugzak of een handige schoudertas​​. Neem contact met ons op zodat we met je kunnen meedenken en de cadeaus kunnen reserveren of bestellen​​.

Kerstpakketten en Kerstcadeaus

Verras medewerkers en zakelijke partners dit jaar met een luxe cadeau van Tigernu.nl. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige laptop rugzakken en schoudertassen die perfect zijn voor het kerstseizoen. Neem contact met ons op voor hulp bij het kiezen van de perfecte rugzak, laptoptas of schoudertas, en voor ondersteuning bij het personaliseren van jouw geschenk​​. We bieden graag een offerte op maat voor jouw kerstcadeaus en rugzak kerstpakketten.

Rugzakken bedrukken

Bij Tigernu kun je eenvoudig rugzakken bedrukken met jouw logo of unieke ontwerp. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina Rugzakken Bedrukken.

Bloggers

Ben jij een professionele blogger met een focus op lifestyle, mode, reizen of andere relevante onderwerpen? Wil je informatie over of een eventuele samenwerking met Tigernu.nl? Neem dan contact met ons op via info@tigernu.nl​.

Dropshipping

Wil je profiteren van een eenvoudig en winstgevend verkoopmodel? Overweeg dan om bij Tigernu te starten met Dropshipping. Ontdek hoe je kunt beginnen zonder voorraad te houden en profiteer van ons hoogwaardige assortiment.

Wil je als bedrijf een btw-factuur ontvangen?

Je kunt de rugzak via onze webshop bestellen en ons hierna een e-mail sturen met het verzoek voor een btw-factuur. Wij zullen deze dezelfde dag nog opstellen en naar jou toesturen. Deze e-mail kun je sturen naar info@tigernu.nl. Vermeld hierin het bestelnummer of de naam waarop je de bestelling hebt geplaatst.

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Dus als je belt, ontvang je dezelfde dag nog een offerte. We kijken naar hoe groot je bestelling is en geven vervolgens de beste aanbieding.

Wil je meer weten? Bel dan naar ons telefoonnummer 085-0806770, stuur een e-mail naar info@tigernu.nl, of neem contact op via ons contactformulier.