Waarom zou u kiezen voor een Anti Diefstal Rugzak? Tigernu is de specialist als het gaat om Anti Diefstal rugzakken. De rugzakken uit onze collecties zijn allemaal anti diefstal / diefstalproof en voor zien van de nieuwste opties. Met meer als 400.000 pogingen tot zakkenrollen wereldwijd is het belangrijk dat u veilig en zonder zorgen op reis kunt. In dit artikel leest u meer informatie over de voordelen van een anti-diefstal rugzak.

Hoe gaan zakkenrollers te werk?

Zakkenrollers kom je werkelijk overal ter wereld tegen. Officiële cijfers geven aan dat er alleen al in Amsterdam jaarlijks duizenden pogingen tot zakkenrollen zijn. Een op de vijftig Nederlanders krijgt er wel een keer mee te maken. Vaak slaan zakkenrollers toe op drukken plekken zoals: Openbaar vervoer, luchthaven, hotel lobbies, markten, warenhuizen en wachtrijen.

Wat houd een Anti Diefstal rugzak in?

Aangezien veel mensen denken ’waarom zou ik een anti diefstal rugzak nodig hebben’ leggen wij dit in het kort uit. Zakkenrollers slaan toe op ieder moment, of dit nu buiten op straat is of in het openbaar vervoer, binnen of buitenland. De oprichter van Tigernu heeft hiervoor een oplossing bedacht. Onze anti diefstal rugzakken zijn voorzien van vele eigenschappen om het zakkenrollers zo moeilijk mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Snijbesteding materiaal (een speciale laag in de tas waar niet doorheen gesneden kan worden)
  • Verborgen ritssluitingen (hierdoor is er geen opening te zien voor de dief)
  • Cijfersloten waarmee u de ritssluiting vast kunt zetten
  • Ingebouwde kabels waarmee u uw rugzak ergens aan kunt vastzetten
  • Vakken welke grenzen tegen u rug. ( hierdoor grenst de opening van de rugzak tegen u rug waar
    door het voor een dief onmogelijk is om deze te openen )
  • Geheime vakken ( die niet met het blote oog te zien zijn )