De scholen zijn alweer een tijdje bezig, maar een nieuwe of extra rugzak voor school komt altijd van pas. Deze tas is één van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt wanneer je naar school gaat. Je hebt hem namelijk bijna elke dag nodig. Kwaliteit is daarom erg belangrijk. We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit over het kiezen van de juiste tas. Welke tas is stevig genoeg? Wat moet er allemaal in mijn tas? Welk model past bij me? Wij geven je de juiste tips om een goede keuze te maken.

5 tips voor het kiezen van de juiste school rugzak

Tip 1: Kies voor stevige schouderbanden
Niets is zo vervelend als een tas die niet lekker zit en pijn doet aan je schouders. Een tas vol met boeken en andere spullen weegt zo een paar kilo. Kies daarom altijd voor comfort. Dit doe je voor een model te kiezen die stevige, verstelbare schouderbanden heeft. Dat is alleen maar beter voor je schouders en rug. De Tigernu Chrome is zo’n rugzak die het jou extra comfortabel maakt.

Tip 2: Bepaal de juiste grootte
Het is belangrijk dat je een tas hebt waar al je spullen in kunnen. Wanneer je een laptop hebt dan is het ook belangrijk een tas te kiezen waar jouw laptop in past. Onze tassen gaan tot 17 inch laptops. Houd rekening met een gemiddelde inhoud van 20-30 liter.

Tip 3: Kies voor een laptopvak als je een laptop nodig hebt
Wanneer je een laptop hebt dan kies je voor een rugzak waar deze laptop in past. Dat scheelt weer een extra laptoptas dragen.

Tip 4: Ga voor een tas die spatwaterdicht is
Het wil nog weleens regenen in Nederland en vooral in de herfstmaanden. Kies daarom voor een school rugzak die spatwaterdicht is. Dit voorkomt schade aan je boeken, laptop en overige spullen.

Tip 5: Kies voor een model dat bij jou past
Ga voor praktisch, maar ook voor leuk! Schoolrugzakken zijn namelijk trendgevoelig en naar school gaan is een stuk leuker met een toffe rugzak.

kwaliteit is het allerbelangrijkste bij een rugzak voor school

Kwaliteit voorop. Waarom? Niemand wil een rugzak die niet lekker zit, snel beschadigd en niet veilig is voor diefstal en water. Met die gedachten zijn wij te werk gegaan. Als onze rugzakken sluiten ook goed aan op je rug. Dit doen we met ademend schuim, zodat de rugzak perfect aansluit. Dit zorgt er ook voor dat de rugzak een stuk lichter aanvoelt en dat die mee vormt met de vorm van de rug.

Deze school rugzak met een laptopvak heeft ook een USB oplaadpoort

In ons assortiment vindt je verschillende school rugzakken met een laptopvak terug, maar er zijn ook een aantal designs die een USB oplaadpoort hebben. Hiermee kan je op ieder moment je telefoon gemakkelijk opladen, ideaal als je onderweg bent. Dit zijn onze school rugzakken met een laptopvak:

De Tigernu school rugzak met anti-diefstal en een laptopvak tot 15,6 inch

Een zwarte Tigernu school rugzak met anti-diefstal en een laptopvak tot 15,6 inch

Een grijze Tigernu laptop rugzak met anti-diefstal en een laptopvak tot 15,6 inch

Wat kan ik van een Tigernu rugzak en schooltas verwachten?

Tigernu is al 13 jaar gespecialiseerd in het maken van rugzakken. Door een combinatie van veiligheid en extra opties creëren wij rugzakken die jou net iets meer geven. Het is ook onze missie om rugzakken aan te bieden die veilig en comfortabel zijn. Dat is de reden dat er anti-diefstal op onze modellen zit. Je kan van ons verwachten dat elke rugzak geproduceerd is met de grootste passie en gemaakt is van de allerbeste materialen!

Wil je meer lezen over onze rugzakken? Ga dan hier terug naar ons blog