Ben je op zoek naar een laptop rugtas van hoge kwaliteit, maar weet je niet welke je nodig hebt? Dan ben je bij het juiste artikel terecht gekomen, want in dit artikel geven we je advies over waar je op moet letten bij het kiezen van een laptop rugzak. Bij ons vind je woon-werk en zakelijke rugzakken terug in het assortiment, maar voordat we daar verder op in gaan hebben we hier alvast een aantal tips. Onze specialisten adviseren je om hier rekening mee te houden:

1. Zorg voor een comfortabele rugzak. Kies voor een rugzak met gewatteerde schouderbanden om het gewicht lichter te maken. Dit voorkomt dat je bij een zware rugtas last van je schouders en onderrug krijgt.

2. Stop je laptop nooit los in een rugtas. Hier ontstaan krassen en andere beschadigingen door.

3. Let op de afmetingen van het laptopvak in de rugtas. Wanneer je een rugzak met een laptopvak komt dan moet die er natuurlijk wel in passen!

Waarom een rugzak met laptopvak kiezen?

Een rugzak met een laptopvak is ideaal, omdat je al je spullen in één tas kwijt kan. Met een laptopvak in je rugzak hoef je niet meer een losse laptops aan te schaffen. Dat scheelt weer extra tillen! Wanneer je kiest voor een rugtas van Tigernu dan krijg je ook een rugtas die waterbestendig is. Zo blijft je laptop beschermd tegen regen. Hieronder hebben we alle voordelen van onze rugzakken met een laptopvak voor je opgesomd:
Ze zijn waterbestendig.
Ze zijn voorzien van een anti-diefstel laptopvak.
Het laptopvak is gemaakt van oxford materiaal, hierdoor kan hij tegen een schok of val.
Ze zitten comfortabel.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.
Er zijn verschillende designs.
De rugzakken zijn overzichtelijk en functioneel.

Al onze rugtassen hebben een anti-diefstal functionaliteit. Wat dat precies inhoudt kan je lezen in het blogartikel “Waarom kiezen voor een anti-diefstal rugzak?”.

Welk formaat heb ik nodig?

Welk formaat laptop rugzak je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van je laptop. Wij hebben twee formaten laptopvakken in ons assortiment. Zo hebben we laptop rugzakken tot en met 15.6 inch en tot en met 17 inch. Wanneer je een 13.3 inch laptop hebt dan kan je het beste voor de rugtas met een 15.6 inch laptopvak kiezen. Daarnaast houd je rekening met de inhoud van de tas. Wat wil je er allemaal in kwijt? Daarvoor kijk je naar de inhoud. Een rugzak met 20 liter inhoud is voor de meeste mensen voldoende. Daar kan je gemakkelijk een laptop, notitieblok, een boek en nog wat andere spullen in kwijt. Wanneer je bijvoorbeeld meer boeken erin kwijt wilt voor school dan kan je beter voor een 20-25 liter inhoud kiezen.

Laptop rugzak tot en met 17 inch

In ons assortiment vind je woon-werk en zakelijke laptop rugzakken tot en met 17 inch terug. Zakelijke rugzakken zijn erg overzichtelijk en functioneel. Je vindt hier aparte vakken voor al je spullen, denk aan een laptop, documenten, agenda en pennen. Een goed voorbeeld is de Tigernu Business II laptop rugzak. Deze heeft ook een USB oplader, zodat je onderweg je smartphone kan opladen! Ben je op zoek naar een schooltas? Dan is de Tigernu Urban Laptop Rugzak met anti-diefstal een goede optie!

Laptop rugzak tot en met 15.6 inch

Wanneer je een kleinere laptop hebt dan kan je voor een laptop rugzak tot en met 15.6 inch kiezen. Deze designs hebben we ook voor woon-werk en voor zakelijke gelegenheden. Eén van onze favoriete modellen is de Tigernu Daily Laptop rugzak tot 15.6 inch. Dit is een perfecte rugtas voor dagelijks gebruik en die tegelijk al je spullen veilig houdt. Voor alle overige designs adviseren we je het gewenste model in onze webshop te bekijken. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt!

Wil je meer lezen over onze rugzakken? Ga dan hier terug naar ons blog!