AL 13 JAAR GESPECIALISEERD
In het ontwerpen van professionele laptop rugzakken

CATEGORIEËN

BLOG

TIGERNU: SHOP UW TIGERNU RUGZAK

Tigernu is DE webshop voor veilige anti diefstal rugzakken. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment rugzakken, zoals laptop rugzakken, dames rugzakken, schoudertassen, schooltassen. Voor alle populaire anti diefstal rugtassen kun je altijd bij ons terecht. Winkel online naar jouw nieuwe rugzak of neem contact met ons op als je een vraag wilt stellen.

ANTI DIEFSTAL RUGZAKKEN

Een anti diefstal rugzak van Tigernu heeft verschillende eigenschappen om ervoor te zorgen dat jouw rugzak geheel veilig en anti diefstal is. Onze waterdichte anti diefstal laptop rugzakken zijn voorzien van een USB poort, verborgen vakken, dubbele ritsen, kabels, sloten en snijbestendig materiaal waardoor zakkenrollers geen kans maken!

Bekijk nu alle anti diefstal Dames rugzakken of Heren rugzakken.

LAPTOP RUGZAKKEN

Een laptop rugzak moet natuurlijk stevig en veilig zijn. Een laptop is steeds vaker onmisbaar en daarom is het belangrijk dat deze goed beschermt is met een laptop rugzak. Niet alleen is de rugzak ”anti diefstal” maar is de rugzak ook waterdicht en beschermt deze tegen vallen en stoten. Laat u verrassen door onze stijlvolle & trendy design laptop rugzakken.

Bekijk nu alle Laptop rugzakken.