Anti diefstal dames rugzakken

Tigernu is de perfectionist als het gaat om anti diefstal dames rugzakken. De rugzakken uit onze collectie zijn allemaal anti diefstal en voorzien van de nieuwste opties zoals een usb aansluiting, laptopvak en veel meer. Aangezien dames rugzakken er in vele soorten, maten en kleuren zijn probeert Tigernu om het beste uit alle rugzakken te combineren.

Waarom kiezen voor een dames rugzak van Tigernu?

De dames rugzakken van Tigernu hebben verschillende eigenschappen om ervoor te zorgen dat de rugzak perfect bij jou past. Al onze rugzakken zijn standaard uitgerust met een usb poort, beschermend laptopvak, gewatteerde achterkant, trolley riem, gewatteerde schouderbanden en ze zijn waterbestendig. Daarnaast heeft elke dames rugzak een aantal opties die de rugzak uniek maken. Hierbij moet u denken aan: cijfersloten, reflectie strepen, verborgen vakken, RFID vakken, pasjeshouders, key koords, dubbele ritssluitingen, brillenhouders, paraplu en drinkfles houders.

Wat maakt Tigernu dames rugzak speciaal?

Buiten het feit dat Tigernu laptop rugzakken voor dames anti diefstal zijn en vol zitten met verschillende opties is het ook belangrijk dat de rugzak goed aansluit op de rug. Tigernu heeft ervoor gekozen om de rugzakken te bekleden met ademend schuim zodat deze perfect aansluit op elke rug. De rugzak voelt hierdoor stukken lichter aan en vormt mee met de vorm van de rug.

B2B Klanten

Heeft u een bedrijf, school of instelling en u wilt graag rugzakken voor dames in grotere aantallen bij ons bestellen? Aarzel niet en neem contact op met ons rugzakken team. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij hebben voor iedereen een passende rugzak.

Ga naar de bovenkant