Laptop rugzakken kopen?

Op zoek naar een laptop rugzak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze laptop rugzakken zijn niet zomaar rugzakken. Tigernu staat met stipt op nummer 1 als het gaat om kwalitatieve laptop rugzakken. Zo zijn al onze laptop rugtassen voorzien van anti diefstal opties en zitten ze vol met de nieuwste gadgets. Hierbij kun je denken aan rugzakken met USB aansluitingen tot aan  laptop rugzakken welke voorzien zijn van een kabel waarmee je je tas kunt vastzetten.

Laptop Rugzakken met laptop vak

Een laptop rugtas van Tigernu is altijd voorzien van een anti diefstal laptop vak. Wat houd dit in? Al onze laptop vakken zijn geplaatst op strategische plekken zodat zakkenrollers er niet bij kunnen of deze zelfs niet kunnen zien. Zo hebben wij bij bepaalde laptop rugtassen het laptopvak aan de achterkant van de tas geplaatst zodat deze tijdens het dragen tegen de rug grenst. Ook is het laptop vak gemaakt van snijbestendig materiaal zodat een dief deze met een mes niet open kan snijden. Het materiaal van het laptopvak is gemaakt van oxford materiaal waardoor de laptop makkelijk tegen een schok of val kan.

Zakelijke Laptop rugzakken

Een zakelijk laptop rugzak is overzichtelijk en functioneel. Zo heeft een zakelijke rugzak voor al je spullen een apart vak. Hierbij te denken aan je laptop, documenten, agenda en pennen. Onze zakelijke rugzakken zijn niet alleen heel functioneel maar er is ook rekening gehouden met het design. Zo hebben onze rugzakken allemaal een professionele en nette uitstraling.

Laptop rugtas afmetingen

Elke laptop rugzak heeft een laptopvak. En elke laptopvak heeft een eigen afmeting. De meeste van onze rugzakken zijn geschikt voor laptops met een maat van 12 inch tot 15,6 inch. Echter bieden wij ook laptop rugzakken aan tot een grote van 17’ inch. In de beschrijving lees je voor welke laptop afmeting de rugzak geschikt is. Twijfel je of weet je niet welke afmeting je laptop is? Neem dan contact op via contact@tigernu.nl

B2B Klanten

Heeft u een bedrijf, school of instelling en u wilt graag laptop rugzakken in grotere aantallen bij ons bestellen? Aarzel niet en neem contact op met ons rugzakken team. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij hebben voor iedereen een passende rugzak.

Twijfel je of weet je niet welke anti diefstal rugzak bij u past? Neem dan contact op via contact@tigernu.nl

Ga naar de bovenkant