Anti diefstal heren rugzak met laptopvak

Tigernu is de specialist als het gaat om anti diefstal laptop heren rugzakken. De rugzakken uit onze collectie zijn allemaal anti diefstal en voorzien van de nieuwste opties zoals een usb aansluiting en laptopvak. Aangezien rugzakken er in vele soorten en maten zijn proberen wij om het beste uit alle rugzakken te combineren.

Waarom kiezen voor een heren rugzak van Tigernu?

De heren rugzakken van Tigernu hebben verschillende eigenschappen om ervoor te zorgen dat de rugzak perfect bij jou past. Al onze rugzakken zijn standaard uitgerust met een usb poort, val bestendig laptopvak, gewatteerde achterkant, trolley riem, gewatteerde schouderbanden en ze zijn waterbestendig. Daarnaast heeft elke heren rugzak opties die de rugzak uniek maken. Hierbij te denken aan: reflectie strepen, verborgen vakken, RFID vakken, cijfersloten,keykoords, dubbele ritssluitingen, pasjeshouders, brillenhouders, paraplu houders en oordopjes aansluitingen.

Wat maakt Tigernu rugzakken speciaal?

Buiten het feit dat onze heren laptop rugzakken, anti diefstal zijn en vol zitten met verschillende opties is het ook belangrijk dat de rugzak goed aansluit op de rug. Tigernu heeft ervoor gekozen om de heren rugzakken te bekleden met ademend schuim zodat deze perfect aansluit op elke rug. De rugzak voelt hierdoor stukken lichter aan.

B2B Klanten

Heeft u een bedrijf, school of instelling en u wilt graag heren rugzakken in grotere aantallen bij ons bestellen? Aarzel niet en neem contact op met ons rugzakken team. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij hebben voor iedereen een passende rugzak.

Twijfel je of weet je niet welke anti diefstal rugzak bij u past? Neem dan contact op via contact@tigernu.nl

Ga naar de bovenkant