Betaalmethoden

Betalen bij ons is snel, gemakkelijk en veilig. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat u de beste keuze heeft die het beste bij u past. Lees hieronder meer over onze beschikbare betaalmethoden. Bij ons kunt u op 7 manieren betalen.

iDeal

iDEAL is een populaire online betaalmethode in Nederland waarmee consumenten direct via hun bank kunnen betalen. Het is beschikbaar voor klanten van grote Nederlandse banken zoals ABN AMRO, ING, Rabobank en anderen. iDEAL hanteert hetzelfde beveiligingsniveau als bij internetbankieren, waardoor het een veilige manier is om online te betalen.

Meer informatie

Belfius Direct Net

Belfius Direct Net is een online betaalmethode die speciaal beschikbaar is voor Belfius-klanten in België. Hierdoor kunnen klanten direct via hun online bank betalen zonder in te loggen of te registreren bij een externe entiteit.

Meer informatie

Bancontact

Bancontact is een betaalmethode speciaal beschikbaar voor Belgische consumenten. Hiermee kunnen consumenten betalen met hun bankkaarten zoals Visa of Mastercard. Bancontact is een erg populaire betaalmethode in België, vooral omdat het een snelle en gemakkelijke manier is om online te betalen.

Meer informatie

KBC/CBC Payment Button

KBC/CBC-betaalknop is een online betaalmethode die speciaal beschikbaar is voor KBC- en CBC-klanten in België. Hiermee kunnen klanten direct via Internet Bankieren betalen zonder dat ze hoeven in te loggen of zich te registreren bij een externe entiteit.

Meer informatie

Creditcard

Betaalt u graag met je creditcard, visacard, Carte Bleue of American Express-card? Ook dat is mogelijk bij Tigernu.nl. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. U wordt naar een beveiligde online omgeving geleid, om misbruik van kaartgegevens te voorkomen.

Meer informatie

PayPal

PayPal is ook een snelle en veilige manier om uw bestelling mee te betalen. U heeft hier alleen een e-mailadres voor nodig. Dit is een handige betaalmethode wanneer uw al een PayPal account heeft. Deze methode is veilig en efficiënt. Ook is het mogelijk om uw Creditcard/bankaccount aan uw PayPal account te koppelen.

Meer informatie

Klarna Achteraf betalen

Met Klarna Achteraf betalen bieden we klanten de mogelijkheid om pas te betalen nadat ze de bestelling hebben ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Meer informatie