USB rugzakken van Tigernu

Tigernu is de nummer één als het gaat om USB rugzakken. De ontwerper van Tigernu vond dat er een USB rugzak gemaakt moest worden voor mensen die veel reizen en tijdens het reizen hun mobiele telefoon, tablet of laptop op willen laden. Tegenwoordig zijn alle rugzakken van Tigernu voorzien van een USB poort. Aan de binnenkant van de rugzak zit een kabel waarop een powerbank aangesloten kan worden. Zodra de powerbank aangesloten is, kunt u uw mobiele telefoon, tablet of laptop aansluiten op de USB poort aan de buitenkant van de rugzak.

Waarom zou u kiezen voor een rugzak met USB poort?

De mobiele telefoons en tablets van tegenwoordig worden steeds mooier en sneller maar dit gaat ten koste van de batterij. Er is niks vervelender dan een mobiele telefoon die leeg is terwijl u onderweg bent. De USB rugzakken van Tigernu verhelpen dit probleem. Door middel van een USB aansluiting laad u uw mobiel nu overal op. Of u nu in het openbaar vervoer zit of door de stad loopt.

Niet alleen een USB poort maar ook Anti Diefstal?

De rugzakken van Tigernu zijn niet alleen voorzien van een USB poort maar ze zijn ook nog eens anti diefstal. Aangezien er wereldwijd meer als 400.000 incidenten per dag plaats vinden met zakkenrollers is het belangrijk dat de rugzak ook anti diefstal is. Onze anti diefstal USB rugzakken zijn voorzien van verborgen vakken, ritsen, kabels, sloten en snijbestendig materiaal. Door deze een combinatie gaat u altijd goed voorbereid de deur uit.

B2B Klanten

Heeft u een bedrijf, school of instelling en u wilt graag USB rugzakken in grotere aantallen bij ons bestellen? Aarzel niet en neem contact op met ons rugzakken team. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij hebben voor iedereen een passende rugzak.

Twijfel je of weet je niet welke anti diefstal rugzak bij u past? Neem dan contact op via contact@tigernu.nl

Ga naar de bovenkant