Advies

Dit zijn onze mooiste rugzakken voor dames

mooiste rugzakken voor dames

Dit zijn onze mooiste rugzakken voor dames

Bij Tigernu zijn we al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste rugzakken voor dames. Als vrouw zijnde heb je altijd wel verschillende accessoires op zak. Die accessoires moeten ook veilig opgeborgen kunnen worden. Dit is allemaal mogelijk bij onze dames rugzakken. Elke rugzak heeft namelijk verschillende eigenschappen en anti diefstal functies. Zo is elke rugzak uniek! Berg veilig uw oordoppen, smartphone, laptop en pasjes op in de tassen van Tigernu. Veiligheid is namelijk waar onze rugtassen omheen zijn gebouwd. . Wil je meer over anti diefstal rugzakken lezen dan verwijs ik je door naar dit artikel.

Door onze jarenlange ervaring hebben we de mooiste exemplaren weten te ontwikkelen. Dus hier is die, de mooiste rugzakken voor dames uit ons assortiment!

Op zoek naar een dames rugzak? Dit is de op 3!

Wanneer je op zoek gaat naar een mooie dames rugzak dan kom je al snel tot de conclusie dat veel verschillende rugzakken verkrijgbaar zijn. In ons assortiment vind je laptop rugzakken voor het werk, voor op school en voor weekenden weg. Heb je een zakelijke meeting in het buitenland? Moet je dagelijks met het openbaar vervoer naar werk of school? Je bergt met gemak al je spullen op in onze rugzakken. Functionaliteit is het belangrijkste bij de rugzakken, maar het oog wil ook wat. Onze modellen hebben allemaal een modern en zakelijk design, zodat ze representatief voor de werkvloer zijn.

Er zijn veel verschillende rugzakken online te vinden en dat maakt de keuze soms een stuk uitdagender. Om jou op weg te helpen hebben we hier een top 6 voor je samengesteld.

rugzakken voor dames

⦁ De Tigernu Original

De Tigernu Original met laptopvak is de perfecte rugzak voor dames. Er past een laptop tot en met 15.6 inch in. De rugtas heeft een modern en zakelijk design en is ideaal om dagelijks al je spullen in mee te nemen. De rugzak is geschikt voor dagelijks gebruik, een weekendje weg, voor school en voor naar het werk. Dankzij de anti diefstal eigenschappen blijven al je spullen veilig in deze praktische tas.

 

rugzakken voor dames

⦁ De Tigernu Allround laptop rugzak

De Tigernu Allround laptop rugzak tot en met 15.6 inch geeft je overal een veilig gevoel dankzij de anti diefstal functies. De rugzak is gemaakt van snijbestendig materiaal en is voorzien van verborgen vakken. Hierdoor is het voor zakkenrollers onmogelijk om waardevolle eigendommen uit de tas te stelen. Er zit ook een geheim achtervak in waar je waardevolle bezittingen kunt opslaan. Zelfs wanneer je de rugtas niet draagt is dit vak niet te zien.

rugzakken voor dames

De Tigernu special laptop rugzak / schoudertas

De Tigernu Special anti diefstal laptop rugzak geeft u altijd en overal een veilig gevoel. Deze multifunctionele rugtas heeft een groot aantal overzichtelijke compartimenten. Deze rugzak is op 3 manieren de dragen: Op de rug, aan de hand, of over de schouder. De Tigernu Special is een anti diefstal rugzak en is gemaakt van snijbestendige materiaal en voorzien van verborgen vakken. Hierdoor is het voor zakkenrollers onmogelijk om waardevolle eigendommen uit de tas te stelen.

Wil je meer lezen over onze rugzakken? Ga dan hier terug naar ons blog!

5/5 - (1 stemmen)