Bij Tigernu hebben we voor rugzakken voor heren met verschillende eigenschappen. Door deze verschillende eigenschappen is er altijd wel een rugzak die bij jou past. Elke rugzak heeft een aantal opties die de rugzak uniek maakt. Denk bijvoorbeeld aan reflectie strepen, verborgen vakken, pasjeshouders en een aansluiting voor oordopjes. Veiligheid hebben wij erg hoog zitten en daarom hebben wij alleen maar anti diefstal rugzakken in het systeem. Wil je meer over anti diefstal rugzakken lezen dan verwijs ik je door naar dit artikel. Ook zijn onze rugtassen spatwaterdicht!

Op zoek naar een heren rugzak? Dit is de op 6!

Er zijn veel verschillende rugzakken online te vinden en dat maakt de keuze soms een stuk uitdagender. Om jou op weg te helpen hebben we hier een top 6 voor je samengesteld. En als extra hebben we onze favoriete heren rugtas met USB oplader voor je!

⦁ De Tigernu Designer USB Rugzak
De Tigernu Designer anti diefstal met laptopvak en een USB is de perfecte rugzak. Er past een laptop tot en met 15.6 inch in. De rugtas heeft een modern en zakelijk design en is ideaal om dagelijks al je spullen in mee te nemen. De rugzak is geschikt voor dagelijks gebruik, een weekendje weg, voor school en voor naar het werk. Dankzij de anti diefstal eigenschappen blijven al je spullen veilig in deze praktische tas.

Rugzakken heren

⦁ De Tigernu Allround laptop rugzak
De Tigernu Allround laptop rugzak tot en met 15.6 inch geeft je overal een veilig gevoel dankzij de anti diefstal functies. De rugzak is gemaakt van snijbestendig materiaal en is voorzien van verborgen vakken. Hierdoor is het voor zakkenrollers onmogelijk om waardevolle eigendommen uit de tas te stelen. Er zit ook een geheim achtervak in waar je waardevolle bezittingen kunt opslaan. Zelfs wanneer je de rugtas niet draagt is dit vak niet te zien.

Rugzakken heren

⦁ De Tigernu Trendy Laptop rugzak
Met de Tigernu Trendy laptop rugzak weet je zeker dat je spullen altijd veilig zijn. De rugzak heeft meerdere anti diefstal eigenschappen. Zo kan je de rugzak alleen openen vanaf de achterkant en is het model van snijbestendig materiaal gemaakt. Naast de veiligheid is dit model behoorlijk functioneel. Er zitten aparte vakken in voor je laptop tot en met 15.6 inch, een flesje water, waardevolle documenten en andere spullen. Wil je ook jouw pasjes erin kwijt? Geen enkel probleem! Er zit een speciaal vakje voor pasjes in de schouderriem ter hoogte van de borst. Deze veelzijdige laptop rugzak is geschikt voor iedereen die zijn spullen veilig wil houden.

⦁ De Tigernu Comfort II laptop rugzak
De Tigernu Comfort II laptop rugzak heeft net zoals onze andere modellen ook een groot aantal anti diefstal eigenschappen. Deze rugzak is een hele goede keuze als je op zoek bent naar een veilige rugzak die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is. De schouderbanden zijn gemaakt van ademend schuim. Dit helpt het gewicht te verdelen over de rest van de rug. Naast de gebruiksvriendelijk kom je ook goed voor de dag door het moderne en zakelijk ontwerp.

⦁ De Tigernu Cable laptop rugzak
De Tigernu Cable laptop rugzak tot en met 15.6 inch gaat nog een stap verder op het gebied van veiligheid. Er zit namelijk een ingebouwd kabelslot op de tas. Zo kan je de tas ophangen en afsluiten door middel van een cijferslot. Naast de veiligheid is dit model ook functioneel en stijlvol. Er zijn aparte vakken voor een laptop en flesjes water, maar ook kleinere vakken voor waardevolle documenten.

⦁ De Tigernu Casual laptop rugzak
De Tigernu Casual laptop rugzak heeft ook verschillende anti diefstal eigenschappen en heeft een laptopvak tot en met 15.6 inch. In deze rugtas kan je jouw spullen netjes en georganiseerd houden. Het hoofdvak kan ook nog afgesloten worden met een gratis bijgeleverd slot. En moet je smartphone aan de lader onderweg? Gebruik dan de USB-oplaadport die in de rugtas zit verwerkt.

Onze favoriete heren rugtas met USB oplader

We hebben meerdere favorieten in ons assortiment als we het zelf mogen zeggen, maar de Daily laptop rugzak met een laptopvak tot 15,6 inch is toch wel onze favoriete heren rugtas. Het is een perfecte rugzak voor dagelijks gebruik en waar je tegelijk alle spullen in kwijt kan. De rugzak is voorzien van een USB poort, pasjeshouder, brillenhouder en meerdere geheime anti diefstal vakken. Het betreft een modern en zakelijk design die ideaal is voor werk, school en weekenden weg.

Dit zijn de voordelen van deze Tigernu Daily:
⦁ anti diefstal functies
⦁ gewatteerd laptopvak
⦁ usb oplaadpoort
⦁ snijbestendig
⦁ spatwaterdicht
⦁ geheim achtervak
⦁ gratis cijferslot

Rugzakken heren

Wil je meer lezen over onze rugzakken? Ga dan hier terug naar ons blog!